Saxild IF - sammenhold og oplevelser for alle

Idrætsforeningen for alle! Bliv en del af et aktivt miljø, med fokus på motion og socialt sammenhold. Vores lille idrætsforening ønsker nye medlemmer rigtig hjerteligt velkommen.

Nyheder

Der er godt gang i aktiviteterne allerede. Men, der er selvfølgelig altid plads til nye medlemmer, så kig lidt rundt på siden og find noget der passer lige dig. F.eks. kan man stadig nå at være med til frisk træning for hele familien hver tirsdag, hvor der er naturtræning.

Eller hvad med hård træning og hockey om onsdagen? Det kunne også være at børnene havde lyst til gymnastik - er begynder nyt hold i slutningen af september. Det er hver mandag.

Så kom og vær med!

Læs mere

Velkommen til den ny sæson!

Så er Saxild IF så småt ved at være klar til den ny sæson, hvor mange af de kendte aktiviteter forstætter og nye måske opstår - vi kan stadig nå at få nye aktiviteter ind i programmet, hvis du brænder for en idræt, du gerne vil dyrke i et lokalt fællesskab i Saksild!

De første hold der er klar til tilmelding denne sæson er danseholdene. Saxild IF Dans havde bragende succes sidste sæson med mange børnedansere og en præmie for vores deltagelse i det kgl. teaters balletkonkurrence. Desud...

Læs mere
Aktiviteter
Danseperiode 2 (Saksild Sild)
17:15 - 18:00 tirsdag 18. sep
Kulturhuset
Naturtræning i Saksild (Naturtræning i Saksild)
17:30 - 18:30 tirsdag 18. sep
Ved idrætsklubben
Dance It Latin Efterår (Dance It latin)
20:00 - 21:15 tirsdag 18. sep
Kulturhuset
Hård træning og Hockey med herreholdet (Herreholdet)
20:00 - 22:00 onsdag 19. sep
Gymnastiksalen
Sæsonstart (Gymnastik og motorik)
15:30 - 16:30 mandag 24. sep
Gymnastiksalen
Saxild Sport og Fritid